Rize'de cinnet: Allah'a kul olun

Rize'de cinnet geçiren bir polis havaya ateş açarak "Allah'a kul olun" diye bağırdı.Rize’de bir polis memuru Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde beylik silahı ile havaya ateş açtı.10 dakika süren heyecanlı anların ardından, “Allah’a kul olun, Müslüman

Rize'de cinnet: Allah'a kul olun

Rize'de cinnet geçiren bir polis havaya ateş açarak "Allah'a kul olun" diye bağırdı.

Rize’de bir polis memuru Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde beylik silahı ile havaya ateş açtı.

10 dakika süren heyecanlı anların ardından, “Allah’a kul olun, Müslüman Rizeliler uyanın” diye bağıran polis memuru, şarjöründeki tüm mermileri boşalttıktan sonra meslektaşları tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olay Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde öğle saatlerinde meydana geldi. Ayağında ayakkabısı olmayan, üniformasını çıkarıp eline alan ve adının Ahmet olduğu öğrenilen polis memuru, beylik tabancasını çıkarıp hayava iki el ateş etti. Çevrede toplananlara ve meslektaşlarına, “Allah’a kul olun” diye bağıran polis memuru, alandaki bir çelengi vurarak devirdi.

450.20120518134112.jpg

Meslektaşlarının uyarılarına rağmen bir el daha havaya ateş eden polis memuru, ardından tekbir getirmeye başladı, “Müslüman Rizeliler uyanın” diye bağırdıktan sonra şarjöründeki tüm mermileri boşalttı. Meslektaşları tarafından gözaltına alınan polis memuru Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü.

Bu sırada yaşanan kargaşada iki polis memurunun silahı yere düştü. Çevrede toplananlar yaşananları şaşkınlıkla izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler