Rize'de CİNNET 1 ölü 2 yaralı

Rize'de iftar vakti cinnet geçiren bir kişi amcasının eşini öldürdü, iki kızını da bıçakla yaraladı. Edinilen bilgiye göre, Muradiye beldesi Mesudiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda Osman A. isimli şahıs (32), iftar ezanının okunmasına 5 dakika kala 9

Rize'de CİNNET 1 ölü 2 yaralı

Rize'de iftar vakti cinnet geçiren bir kişi amcasının eşini öldürdü, iki kızını da bıçakla yaraladı.

 Edinilen bilgiye göre, Muradiye beldesi Mesudiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda Osman A. isimli şahıs (32), iftar ezanının okunmasına 5 dakika kala 9 ay önce hayatını kaybeden amcasının eşi Havva A. ile kızları Gonca (16) ile Gül A.'yı (17) altlı üstlü oturdukları evin bahçesinde emek bıçağı ile yaraladı. Göğsünden iki bıçak darbesi alan Havva A. olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan kız kardeşler komşuların yardımı ile hastaneye kaldırıldı.

Lise öğrencisi oldukları öğrenilen kızlardan Gül A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakımda tutulduğu belirtildi. Havva A.'nın diğer çocukları İrfan ve Bahar'ın olay günü evde olmadıkları öğrenilirken, zanlı Osman A. olaydan sonra jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Rize'yi ve beldeyi şok eden olaya iki gün önce meydana gelen çocuk kavgasının neden olduğu ileri sürülürken Osman A., 3 yaşındaki oğlu Ali A. ile yengesinin 10 yaşındaki oğlu İrfan A.'nın tartışması üzerine yengesini darp etti. Havva A. da jandarmaya giderek Osman A.'dan şikayetçi oldu. Savcı kararı ile serbest bırakılan Osman A.'nın yengesini ve kızlarını kendisinden şikayetçi olduğu gerekçesiyle bıçakladığı tahmin ediliyor.

 Bir süre psikolojik tedavi gören Osman A.'nın evli bir çocuk babası olduğu, eşinin de 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Şüpheli Osman A.'nın bugün mahkemeye çıkartılması beklenirken olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel