Rize'de çıkan kavgada silahlar konuştu!

Rize’nin ikizdere ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.Olay bu sabah saat 09.30 sularında Rize’nin İkizdere ilçesi Demirkapı Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emrullah Ekşi (37) ve Yılmaz Ekşi (40) isimli kardeşl

Rize'de çıkan kavgada silahlar konuştu!

Rize’nin ikizdere ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay bu sabah saat 09.30 sularında Rize’nin İkizdere ilçesi Demirkapı Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emrullah Ekşi (37) ve Yılmaz Ekşi (40) isimli kardeşler ile Cihan Sarı (25) ve Halit Sarı (50) arasında çıkan kavgada Ekşi kardeşler silah kullandı. Cihan Sarı ve Halit Sarı vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar ile yaralandılar. Seken bir kurşun ise olay yerinde bulunan Mursel Ekşi’nin(41) omzuna isabet etti. Cihan Sarı ve Halit Sarı RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Mursel Ekşi Rize Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Her üç yaralının da hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, olayın faillerinin firar ettiği belirtildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel