Rize'de CHP, Ömer Şam'ı davet etti

       CHP, Parti Meclisi üye sayısını 80’den 60’a indirdikten sonra yeni Parti Meclisi’ni oluşturmaya başladı. CHP’nin yeni Parti Meclisi’ni oluştururken genç üyelere görev vermesi dikkat çekiyor. HES karşıtı çıkışları ve eylemleri ile dikkat çeken DEKAP

Rize'de CHP, Ömer Şam'ı davet etti

 

 

 

 

 

 

 

CHP, Parti Meclisi üye sayısını 80’den 60’a indirdikten sonra yeni Parti Meclisi’ni oluşturmaya başladı. CHP’nin yeni Parti Meclisi’ni oluştururken genç üyelere görev vermesi dikkat çekiyor. HES karşıtı çıkışları ve eylemleri ile dikkat çeken DEKAP’ın dönem sözcüsü Rizeli Gazeteci-Yazar Ömer Şan da parti meclisine davet edilen isimlerden bir tanesi. Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Merkezi’nden davet alan Şan, görüşme için Ankara’ya gitti. 

Şan, geçtiğimiz ay Rize’de gerçekleşen CHP İl Başkanlığı Kongresi’nde İl Başkanlığı için aday olmuş az bir oy farkı ile başkanlığı Mehmet Aslankaya’ya kaptırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler