Rize’de Camadan Dağcılık Kulübü ilk genel kurulunu yaptı

Camadan Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü’nün ilk genel kurulu Rize’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Metin Çolak oy birliğiyle başkan seçildi.
Rize’de Camadan Dağcılık Kulübü ilk genel kurulunu yaptı

Yeni kurulan Camadan Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü’nün ilk genel kurulu, Rize Çay Çarşısı Toplantı Salonu’nda üyeler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Genel kurulda bölge dağcılık camiasından çok sayıda isim bir araya gelirken, birlik, dayanışma ve ortak hedef vurgusu öne çıktı. Farklı illerden kulüp başkanları, il temsilcileri ve camianın önde gelen isimleri de toplantıya katıldı.

“Bölge dağcılığına katkı hedefleniyor”

Genel kurulda konuşan Kulüp Başkanı Metin Çolak, kulübün kuruluş amacı, misyonu ve vizyonuna ilişkin sunum yaptı. Çolak, özellikle Kaçkar Dağları başta olmak üzere bölgedeki dağcılık faaliyetlerinin tüm branşlarda geliştirilmesini hedeflediklerini belirtti.

Doğa ve spor turizmine katkı sağlamanın öncelikli amaçları arasında yer aldığını ifade eden Çolak, Rize ve Trabzon başta olmak üzere farklı bölgelerden dağcıların bir araya gelerek güçlü bir yapı oluşturduğunu kaydetti.

rizede-camadan-dagcilik-kulubu-ilk-genel-kurulunu-yapti

Camianın önde gelen isimleri katıldı

Toplantıda, dağcılık camiasının önemli isimleri de söz alarak kulübün kuruluşunu tebrik etti.

Kürsüye davet edilen isimler arasında eski TDF Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar, eski TDF Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sercan Erol, Verçenik Kulüp Başkanı Emin Ali Kalcıoğlu, Yeti Dağcılık Kulübü Başkanı Sebahattin Özden, TDF Trabzon İl Temsilcisi Zeynep Bayoğlu ve TDF Rize İl Temsilcisi Muhammet Koto yer aldı.

Ayrıca TRADOST Kulüp Başkanı Necati Arslan, KDRK Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Yıldırımkaya ile Prof. Dr. Serdar Topaloğlu da toplantıya katılan isimler arasında bulundu.

Metin Çolak oy birliğiyle seçildi

Yapılan oylama sonucunda Metin Çolak, oy birliğiyle kulüp başkanlığına seçildi.

Yönetim ve denetleme kurulları belli oldu

Genel kurulda kulübün yönetim ve denetleme kurulları da belirlendi.

Yönetim Kurulu’nda Metin Çolak’ın yanı sıra Fatih Yılmaz, Hakan Korkmaz, Mesut Selçuk, Kürşat Mazlum, Hakan Demirci, Adem Şahin, Ömer Faruk Karaköse, Mustafa Aydoğan Alişan ve Esra Akbaş yer aldı.

Yedek üyeler Bayram Berber, Miraç Mazlum, Abdurrahman Altuntaş, Sezai Aslan, Elif Nur Yılmaz, Ahmet Kaygusuz ve Zeki Alemdaroğlu olarak açıklandı.

Denetleme Kurulu Başkanlığına Muhammet Gediağaç seçilirken, Umut İpekçi ve Muhsin Köse kurul üyeleri oldu. Yedek üyeler ise Bahadır Atacan, Kadriye Terzioğlu ve Ömer Yetim olarak belirlendi.

rizede-camadan-dagcilik-kulubu-ilk-genel-kurulunu-yapti

Bölge dağcıları ortak hedefte buluştu

Genel kurulun sonunda katılım sağlayan üyelere ve davetlilere teşekkür edildi. Yeni yönetimin bölge dağcılığına katkı sağlayacak projelerle çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.

Camadan Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü’nün, Rize ve Trabzon başta olmak üzere bölge dağcılarını ortak hedefler doğrultusunda bir araya getirmeyi amaçladığı kaydedildi.

Kaynak:Haber Bülteni

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum