Rize'de çakmak gazı can aldı!

Rize’de çakmak gazı kokladığı ileri sürülen genç geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz gün Rize’nin Yeniköy Mahallesi’nde meydana geldi. Olayda arkadaşları ile birlikte oturan 17 yaşındaki A.A bir anda fenalaş

Rize'de çakmak gazı can aldı!

Rize’de çakmak gazı kokladığı ileri sürülen genç geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz gün Rize’nin Yeniköy Mahallesi’nde meydana geldi. Olayda arkadaşları ile birlikte oturan 17 yaşındaki A.A bir anda fenalaşarak yere yığıldı.

Ambulans ile hastaneye kaldırılan genç geçirdiği kalp krizi sonucu hastanede hayatını kaybetti. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan incelemeye göre A.A’nın arkadaşları ile birlikte çakmak gazı kokladıkları ileri sürüldü. A.A, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için gönderildiği Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından doğum yeri olan Rize’nin Derepazarı ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. A.A’nın kesim ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’nun vereceği rapor bekleniyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler