Rize'de caddeler boşaldı

Rize’de yüksek nem ile birlikte hissedilir sıcaklık 40 dereceye ulaşırken bir çok Rizeli evlerinde kalmayı tercih etti. Rize’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklığı 35 dereceye yükseldi. Yüzde 80’ı geçen nem oranı ile birlikte hissed

Rize'de caddeler boşaldı

Rize’de yüksek nem ile birlikte hissedilir sıcaklık 40 dereceye ulaşırken bir çok Rizeli evlerinde kalmayı tercih etti. 
Rize’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklığı 35 dereceye yükseldi. Yüzde 80’ı geçen nem oranı ile birlikte hissedilir sıcaklık ise 40 derecenin üzerine çıktı. Aşırı sıcağın hafta sonuna denk gelmesi ile bir çok Rizeli evlerinde kalmayı tercih etti. Öğle saatlerinde bile şehrin er yoğun olduğu caddelerden Cumhuriyet ve Atatürk Caddeleri adeta boşaldı. Sürekli trafik sıkışıklığı ve insan yoğunluğu yaşanan her iki caddede de araç ve insanlar sayılabilecek kadar az oldu. Bazı iş yerlerinin öğle saatlerine kadar kapalı olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel