Rize'de bedava hamsi şöleni

Rize'nin doğa sporları kulüplerinden Çayeli Doğa Sporları İhtisas Kulübü (ÇAYDOSK) öncülüğünde Çayeli Belediyesi, Ağaran Şelalesi Turizm ve Tanıtma Derneği ve Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği'nin katkılarıyla ücretsiz hamsi şöleni düzenleneceği bildir

Rize'de bedava hamsi şöleni
Rize'nin doğa sporları kulüplerinden Çayeli Doğa Sporları İhtisas Kulübü (ÇAYDOSK) öncülüğünde Çayeli Belediyesi, Ağaran Şelalesi Turizm ve Tanıtma Derneği ve Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği'nin katkılarıyla ücretsiz hamsi şöleni düzenleneceği bildirildi.

7 Kasım 2010 Pazar günü; doğaseverlerin güneşli güzel bir sonbahar günü şenlik tadında hamsi mangal ziyafetine davet edildiği açıklamada hamsi şöleni programında Çayeli'nin doğa harikası Ağaran Şelalesi yanında doğa yürüyüşü yapılacağı belirtildi.

Yürüyüşün ardından Ağaran Şelalesi Turizm ve Tanıtma Derneği evinin etrafında horon ve türküler eşliğinde hamsi mangal şöleni düzenlenecek. Tüm doğaseverlerin davet edildiği hamsi şöleni için araçlar Pazar günü saat 09:00 ile 10:00 arası Çaydosk Kulübü önü Belediye Parkı Çayeli'den hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler