Rize'de basketbol

Rize’nin Güneysu Spor Salonunda 8 takımın katılımı ile başlayan Yıldız Erkekler Anadolu Şampiyonası nefes kesen Basketbol müsabakaları ile devam ediyor.  09-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Güneysu Spor Salonunda yapılan şampiyonaya Balıkesir, Adana, Eski

Rize'de basketbol
Rize’nin Güneysu Spor Salonunda 8 takımın katılımı ile başlayan Yıldız Erkekler Anadolu Şampiyonası nefes kesen Basketbol müsabakaları ile devam ediyor. 
 
09-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Güneysu Spor Salonunda yapılan şampiyonaya Balıkesir, Adana, Eskişehir, Mersin, Malatya, Manisa,Trabzon ve Tekirdağ illerinden 8 takım katıldı.
Basketbol İl Temsilcisi ve müsabakanın Teknik komiserliği görevini yapan Sabri Terzi yaptığı açıklamasında “Bir süredir bakım ve onarıma alınan saha içersinde şu anda il dışından gelen 8 takım mücadele etmektedir. Bizlere bu imkanları ve desteklerini veren Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Çelik’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
ata.20140516104345.jpg
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “ ilimizde gerçekleştirdiğimiz spor organizasyonlar her geçen gün artmaktadır. Yıldız Erkekler Anadolu Şampiyonası müsabakaları içerisinde il dışından Rize’ye gelen 8 takımı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müsabakaların dostluk, centilmenlik ve saygı içerisinde geçmesini arzu ederek katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen Basketbol müsabakalarının final maçları ise 13 Nisan 2014 Pazar günü oynanacak.
 
20140410aw058075_01.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel