Rize'de banka soygunu paniği

İşlemlerin normal bir şekilde sürdüğü banka şubesine iki sivil polis memurunun ellerinde silahla girmesi, kısa süreli soygun paniğine neden oldu.Olay bir bankanın Rize Şubesi’nde meydana geldi. Teknik bir arıza sonucu devreye giren alarm sistemi, sadece b

Rize'de banka soygunu paniği

İşlemlerin normal bir şekilde sürdüğü banka şubesine iki sivil polis memurunun ellerinde silahla girmesi, kısa süreli soygun paniğine neden oldu.

Olay bir bankanın Rize Şubesi’nde meydana geldi. Teknik bir arıza sonucu devreye giren alarm sistemi, sadece bankanın genel müdürlüğüne sinyal gönderdi. Genel müdürlük güvenlik birimi de aldığı sinyal üzerine Rize Emniyet Müdürlüğü haber merkezini bilgilendirdi.

Bunun üzerine polis en yakın ekibi bankaya yönlendirdi. İki sivil polis memuru ellerinde silahlarla bankaya girince müşteriler korktu ve bankada kısa süreli soygun paniği yaşandı.

Polis memurları bankanın güvenlik görevlisi ile görüşüp olumsuz bir durum olmadığını öğrendi ve haber merkezini bilgilendirdi. Şube Müdürü Burhan Koç, olayın teknik bir arızadan kaynaklandığını belirterek olumsuz bir durum yaşanmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler