Rize'de Baltalı Seri Katil

Bucak köyünde, psikolojik sorunları olduğu belirtilen M.A.K. (34), girdiği bunalım sonucu birlikte yaşadığı annesi Havva K'yi (69) balta ile öldürdü.Olay sonrası yakalanan M.A.K'nin üzerinden el yapımı 7.65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya a

Rize'de Baltalı Seri Katil

Bucak köyünde, psikolojik sorunları olduğu belirtilen M.A.K. (34), girdiği bunalım sonucu birlikte yaşadığı annesi Havva K'yi (69) balta ile öldürdü.

Olay sonrası yakalanan M.A.K'nin üzerinden el yapımı 7.65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör, 8 adet 7,65 milimetre çapında dolu tabanca fişeği ve olayda kullandığı tespit edilen balta ele geçirildi. M.A.K'nin gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Öte yandan, akli dengesi yerinde olmadığı bildirilen M.A.K'nin, 22 Eylül 2000'de evli olan ablası H.E'yi de balta ile öldürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel