Rize'de balıkçıların bu sezonda hamsi beklentisi!
Rize'de balıkçılar yeni sezonda hamsi ve palamuttan ümitli olduklarını velirttiler.
Yayınlanma:
Rize Artvin Su Ürünleri Kooperatifi Birliği Başkanı Barış Zaman, bu sezonun “hamsi senesi” olabileceğini söyledi. Balıkçıların hazırlıklarını tamamladığını belirten Zaman, “Ümitliyiz, inşallah rast gelir diyoruz” ifadelerini kullandı.
Geçen yıl hamsinin az olması nedeniyle fiyatların yükseldiğini ve halkın ihtiyacını tam olarak karşılayamadığını hatırlatan Zaman, bu sezonun daha bereketli geçmesini beklediklerini vurguladı. “Göstergeler hamsinin bol olacağı yönünde. Bu sene vatandaşlarımız balık ihtiyacını hamsiyle karşılayacak diye düşünüyoruz” dedi.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel