Rize’de balıkçı motoru karaya oturdu: Ekipler sevk edildi

Rize’de kafes balıkçılığında kullanılan “Kuzuoğlu 41” isimli balıkçı motoru kayalıklara oturdu. Olayda 1 kişi tahliye edilirken, bölgede güvenlik önlemleri alındı.
Rize’de balıkçı motoru karaya oturdu: Ekipler sevk edildi

Rize’de Karadeniz açıklarında meydana gelen olayda, kafes balıkçılığında kullanıldığı öğrenilen bir balıkçı motoru karaya oturdu. Olay, Rize Merkez Fener Mahallesi Balıkçı Barınakları girişinde yaşandı.

Kayalıklara oturdu

Edinilen bilgilere göre, “Kuzuoğlu 41” isimli balıkçı motoru henüz bilinmeyen bir nedenle sığ ve kayalık alan içerisinde karaya oturdu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Sahil Güvenlik, sağlık ve polis ekipleri ile Rize Liman Başkanlığı ekipleri sevk edildi.

rizede-balikci-motoru-karaya-oturdu-ekipler-sevk-edildi

1 kişi tahliye edildi

Karaya oturan teknede bulunan 1 kişi ekipler tarafından tahliye edildi. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadığı belirtildi.

Bölgede Liman Başkanlığı ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Çalışma başlatılacak

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Balıkçı motorunun, sabah saatlerinde bulunduğu kayalıklardan kaldırılması için çalışma başlatılacağı öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.