Rize'de balık ölümlerine inceleme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, son zamanlarda basında yer alan Rize Çaykent’teki balık ölümleriyle ilgili inceleme başlattı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çevre ve Şehircilik Rize İl Müdürlüğü ekiplerince dereden numune aldığı bel

Rize'de balık ölümlerine inceleme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, son zamanlarda basında yer alan Rize Çaykent’teki balık ölümleriyle ilgili inceleme başlattı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çevre ve Şehircilik Rize İl Müdürlüğü ekiplerince dereden numune aldığı belirtildi.

Alınan numunelerin Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesine ölüm mikribiyolojik analizi yapılmak üzere gönderildiği kaydedildi. Numune sonuçlarından sonra kirliliğe sebebiyet verenlere idari ve mali yaptırım uygulanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler