Rize'de bir kişi, tartıştığı üvey annesini bıçakla yaraladı.
Taşlıdere Mahallesi'nde, A.K. ile üvey annesi N.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K, N.K'yı sırtından bıçakla yaraladı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan N.K'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruştuma devam ediyor.
Rize'de anne oğul tartışmasında kan aktı!
Rize'de bir kişi, tartıştığı üvey annesini bıçakla yaraladı.Taşlıdere Mahallesi'nde, A.K. ile üvey annesi N.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K, N.K'yı sırtından bıçakla yaraladı. Recep Tayyip Erdoğan
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Bölgesel