Rize'de AİDS alarmı!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde eğlence yerlerinde yapılan kontrollerde gözaltına alınan Rus uyruklu kadında HIV Virüsü’ne rastlandı.Eğlence mekanlarında kaçak çalıştırıldığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve daha sonra Fındıklı Guatr Araştırma Merkezi’nde yap

Rize'de AİDS alarmı!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde eğlence yerlerinde yapılan kontrollerde gözaltına alınan Rus uyruklu kadında HIV Virüsü’ne rastlandı.

Eğlence mekanlarında kaçak çalıştırıldığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve daha sonra Fındıklı Guatr Araştırma Merkezi’nde yapılan sağlık kontrolünde virüse rastlanan A.K. (45)'nin 6 aydan beri Fındıklı'da olduğu ve bir çok kişiyle beraber olduğu öğrenildi. Cinsel yolla bulaşan bu hastalığın bir çok kişinin hayati tehlike altına soktuğu ve bir an önce tedavi olmak üzere hastaneye gitmeleri gerektiği öğrenildi.

Rus uyruklu kadının sınır dışı edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel