Rize'de acı olay!

Rize’nin Fındıklı ilçesinde ırmakta oluşan gölete düşen 6 yaşındaki kız ile onu kurtarmak için atlayan teyzesi, boğularak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Ilıca Mahallesi’nde 6 yaşındaki İrem Birinci, ırmakta biriken odun kalıntıları nedeniyle yük

Rize'de acı olay!

Rize’nin Fındıklı ilçesinde ırmakta oluşan gölete düşen 6 yaşındaki kız ile onu kurtarmak için atlayan teyzesi, boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ilıca Mahallesi’nde 6 yaşındaki İrem Birinci, ırmakta biriken odun kalıntıları nedeniyle yüksekliği 2 metreye varan gölete düştü. Gölete düşen İrem’i kurtarmak için teyzesi olduğu 17 yaşındaki Ayşegül Kanal da gölete atladı. Olayda İrem Birinci ile Ayşegül Kanal boğularak hayatlarını kaybettiler. Kıyıya vuran İrem’in cesedi 112 sağlık ekipleri tarafından, göletteki Ayşegül’ün cesedi ise AKUT ekibi tarafından çıkarılarak Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel