Rize'de 82'lik dede sevgili arıyor

Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal, Rize’nin en yaşlı internet abonesini olan İbrahim Saraç 82 yaşındaki evinde ziyaret etti. Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal, Rize’nin en yaşlı internet abonesi olan İbrahim Saraç’ı (82) evinde ziyaret ederek Saraç il

Rize'de 82'lik dede sevgili arıyor

Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal, Rize’nin en yaşlı internet abonesini olan İbrahim Saraç 82 yaşındaki evinde ziyaret etti. 


Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal, Rize’nin en yaşlı internet abonesi olan İbrahim Saraç’ı (82) evinde ziyaret ederek Saraç ile sohbet etti. Basın mensuplarının da takip ettiği ziyaret sırasında Saraç esprili kişiliği ile misafirlerine neşeli anlar yaşattı. İnterneti çoğunlukla torunları ile sohbet etmek için kullandığını belirten Saraç, zaman zamanda sevgili aradığını ancak beceremediğini belirterek müdürden teknik desek istedi.

 

İnterneti bulana dua eden yaşlı internet kullanıcısı, her sabah gazeteleri internet üzerinden okuyup, torunları ile sohbet ettiğini belirterek, “Facebook kullanıyor musun” sorusuna ise “O işleri karıştırmayın, hanımım burada" şeklinde cevap verdi. İnternette zaman zaman güzel hanım aradığını belirterek, "Bir türlü bulamadım 8 yıldır internet kullanıcısıyım. Bilgisayarda arada sevgililer çıkıyor, onlara bakıyorum. Sevgilisiz duramam" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel