Rize'de 4 gündür süren eylem bitti

Rize'nin Fındıklı ilçesi Arılı Vadisi’nde dere ıslahı çalışmalarını protesto ederek, çalışmalar sonlandırılıncaya kadar vadide bekleme kararı alan grubun 4 gündür süren oturma eylemi sona erdi.Yaklaşık 40 kişinin 4 gündür İlçenin Arılı Vadisi’nde yürütüle

Rize'de 4 gündür süren eylem bitti

Rize'nin Fındıklı ilçesi Arılı Vadisi’nde dere ıslahı çalışmalarını protesto ederek, çalışmalar sonlandırılıncaya kadar vadide bekleme kararı alan grubun 4 gündür süren oturma eylemi sona erdi.

Yaklaşık 40 kişinin 4 gündür İlçenin Arılı Vadisi’nde yürütülen dere ıslah çalışmalarının durdurulması için toplanmış, dere yatağında iş makinelerinin çalışmasının yapıldığı yerde protesto gösterisi yapmış ve oturma eylemi başlatma kararı almıştı.

Arılı Vadisi’nde başlatılan oturma eylemi 4. günün sonunda İlçe Belediye Başkanı Adnan Özbalaban’ın görüşmeleri sonrası sona erdi. Yaklaşık 40 kişilik grup ile özel görüşme yapan Başkan Balaban, “Beton perde duvar olayını ben üstleniyorum. Sadece kayma olan bölgelerde uygulanacak” dedi.

Arılı Vadisi’nde geçtiğimiz günlerde başlatılan eylemde grup ilçe merkezinde yürüyüş yapmış ve daha sonra araç konvoylarıyla Arılı Vadisi’nde oturma eylemi başlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel