Rize'de 10 adet ruhsatsız tabanca

 Rize'de 10 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildiği bildirildi.      Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Asayiş ve Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüklerince, il genelinde beş ayrı noktada, şüpheli araçlar ve şahısla

Rize'de 10 adet ruhsatsız tabanca

 

Rize'de 10 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildiği bildirildi. 
     
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Asayiş ve Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüklerince, il genelinde beş ayrı noktada, şüpheli araçlar ve şahıslar üzerinde risk analiz durumuna göre çalışma başlatıldığı belirtildi. 
     
Uygulama noktasında görevlilerin ''dur'' ihtarına uymayarak kaçan bir otomobilin takip edildiği ifade edilen açıklamada, araçta bulunan bir kutunun şüpheliler tarafından Karadeniz Sahil Yolu'na atıldığı, otomobilin Çiftekavak mevkisinde durdurularak O.G. (34) ve B.H'nin (35) gözaltına alındığı kaydedildi. 
     
Kutu içerisinde yapılan incelemede 10 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait şarjör ele geçirildiği belirtilen açıklamada, zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından ''silah ticareti yapmak'' suçunda adliyeye sevk edildiği, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi. 
   
Açıklamada, ele geçirilen tabancaların ise Cumhuriyet Savcısı talimatı ile balistik incelemesinin yapılması için ilgili kuruluşa gönderildiği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel