Rize Valisi şaşırttı

 Rize Valisi Nurullah Çakır, sokakta gezerken tadilat çalışması yapılan bir banka şubesine girerek işçilere, "Bugün 1 Mayıs. Bayram yapmıyor musunuz?" diye sordu. Tanımadıkları için valinin sözlerine aldırış etmeyerek çalışmayı sürdüren işçiler ise, gerçe

Rize Valisi şaşırttı

 

Rize Valisi Nurullah Çakır, sokakta gezerken tadilat çalışması yapılan bir banka şubesine girerek işçilere, "Bugün 1 Mayıs. Bayram yapmıyor musunuz?" diye sordu. Tanımadıkları için valinin sözlerine aldırış etmeyerek çalışmayı sürdüren işçiler ise, gerçeği öğrenince Çakır'a çay ve simit ikram etti.
 
 
Vali Nurullah Çakır, sabah saatlerinde tek başına Rize sokaklarında gezintiye çıktı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bir banka şubesi önünden geçerken tadilat çalışması olduğunu gören Çakır içeriye girdi ve işçilere, "Bugün 1 Mayıs. Bayram yapmıyor musunuz?" diye sordu. Ancak işçiler valiyi tanımadıkları için söylenenlere aldırış etmedi ve çalışmayı sürdürdü. Aralarından birinin daha sonra Vali Çakır'ı tanıması üzerine iş bırakan işçiler, sohbete başladı, çay ve simit ikramında bulundu. Vali Çakır da çikolata aldırarak işçilere verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel