Rize Valisi Esnaf ve Sanatkarlar Odasın'da

Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Atılgan'ı ziyaret etti.   Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada, birlikteliği, karşılıklı sevgi ve saygıyı ifade etme adına Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odala

Rize Valisi Esnaf ve Sanatkarlar Odasın'da

Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Atılgan'ı ziyaret etti.   

Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada, birlikteliği, karşılıklı sevgi ve saygıyı ifade etme adına Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyelerini ve bu birliğe bağlı tüm odaların başkanlarını topluca ziyaret etmek istediğini söyledi. 
   
Bazı değerlerin milletlerin gelenekleriyle ilgili olduğunu belirten Vali Çakır, ''Bizim geleneğimizde sıcak ve samimi iletişimin en iyi kurulabildiği yerler arasında mahallemizdeki bakkalımız, kasabımız ve manavımız olmuştur.
 
Dünyamız hızla gelişiyor. Değişen ve gelişen bu süreçte realiteleri önceden görüp onursal ve prestijli alışkanlıklarımızı da muhafaza ederek çağı yakalama adına yeni yapısal değişiklikler yapmamız gerektiğine inanıyorum'' dedi. 
   
Atılgan ise esnaf ve sanatkarların toplumun orta direğini oluşturduğunu ifade ederek, ''Bu topluluk tatil yapmaksızın haftanın her günü çalışmakta. Bu yönüyle bizler bir anlamda kamu hizmeti yürütmekteyiz. Ancak bu hizmeti halkımıza sunarken günümüzün piyasa şartları esnaf ve sanatkarlarımızı oldukça zorlamaktadır'' diye konuştu. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel