Rize Valisi Çakır: Bu değişiklikler

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Rize Valisi Nurullah Çakır, "Bu tür değişiklikler bir kan değişimidir. Biz bunu bir yenilenme olarak görüyoruz. Görev değişikliğinin şahsım ve Rize için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.Çakır, Çorum Valiliğinin ardın

Rize Valisi Çakır: Bu değişiklikler

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Rize Valisi Nurullah Çakır, "Bu tür değişiklikler bir kan değişimidir. Biz bunu bir yenilenme olarak görüyoruz. Görev değişikliğinin şahsım ve Rize için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Çakır, Çorum Valiliğinin ardından Rize Valiliğine atandığını anımsattı. Görev süresince tüm vatandaşlara devletin şefkatini ve hoşgörüsünü göstererek, kentin ortak menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Çakır, şöyle konuştu:

"Atandığım bütün görevlerde devletime ve milletime hizmet etmenin gayreti içerisinde oldum. Rize'de bu anlamda yerelde devletimizin imkanları doğrultusunda en iyi hizmeti vermeye çalıştım. Görevimiz süresince hedefimiz, ilimizin ekonomik, sosyal, kültür ve turizm alanında gelişmesi ve kalkınmasına yönelik oldu. Bu tür değişiklikler birkan değişimidir. Biz bunu bir yenilenme olarak görüyoruz. Görev değişikliğinin şahsım ve Rize için hayırlı olmasını diliyorum. Benden sonra gelecek arkadaşlarımız tecrübeleri ile güçlenen ve büyüyen Türkiye'nin de imkanlarını ortaya koyarak daha güzel başarılara imza atacaktır. Ülkemin güzel insanlarını ve özellikle Rize'nin misafirperver, cana yakın insanlarını seviyorum. Yeni valimizin, Rize'de hizmet bayrağını çok daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel