Rize sağlıklı yaşam için yürüdü

Rize Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğünce "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" temalı yürüyüş düzenlendi. Sağlık Bakanlığınca yürütülen Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı etkinlikleri kapsamında, İslam

Rize sağlıklı yaşam için yürüdü
Rize Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğünce "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" temalı yürüyüş düzenlendi.
 
Sağlık Bakanlığınca yürütülen Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı etkinlikleri kapsamında, İslampaşa Spor Tesisleri Atletizm Pisti'nde gerçekleştirilen yürüyüşe, Halk Sağlığı Müdürü Faik Özşahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, sağlık çalışanları, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
 
Özşahin, burada yaptığı açıklamada, her ay düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşünü bu ay Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürülüğüyle "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" adı altında gerçekleştirdiklerini belirterek, "Sağlıklı bir toplum için çocuk, genç, yetişkin, her yaş grubuna sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kazandırılması açısından eğitim programlarımızın yanı sıra sosyal etkinliklerimizi de sürdürmekteyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel