Rize plakalı tır kaza yaptı

Düzce D-100 Karayolu Bolu Dağı'nda frenleri tutmayan bir TIR, beton bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçti. Kazada, sürücü yaralandı. Bolu'dan Sakarya istikametine giden Tevfik Aytemiz idaresindeki 53 DD 430 plakalı TIR, Bolu Dağı Keskin viraj mevkii

Rize plakalı tır kaza yaptı

Düzce D-100 Karayolu Bolu Dağı'nda frenleri tutmayan bir TIR, beton bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçti. Kazada, sürücü yaralandı.

Bolu'dan Sakarya istikametine giden Tevfik Aytemiz idaresindeki 53 DD 430 plakalı TIR, Bolu Dağı Keskin viraj mevkiinde frenlerinin tutmaması sonucu önce sol bariyerlere sürterek durdurmak istendi. Araç durmayınca uçuruma yuvarlanmak istemeyen sürücü Tevfik Aytemiz daha sonra sol bariyerlere doğru direksiyonu çevirerek aracını durdurmaya çalıştı. Orta refüjde bulunan 4 beton bariyeri yıktıktan sonra ikisini de altına alan TIR güçlükle durdu.

TIR sürücüsü Tevfik Aytemiz yaralanırken yanında yolcu olarak bulunan Selim Memik kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle D-100 karayolu Sakarya istikametine ulaşım servis yolundan sağlandı. Parçalanan beton bloklar ve TIR'ın yoldan kaldırılması sonucu ulaşım normale döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler