Rize Pazar tünelinde çalışma var

Karayolları Genel Müdürlüğü, yol yapım ve bakım çalışmaları konusunda sürücüleri uyardı.

Rize Pazar tünelinde çalışma var

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 


Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Rize-Ardeşen yolunun 48 ve 49. kilometrelerinde bulunan Pazar 1 ve Pazar 2 tünellerinin Ardeşen-Rize yönünde bulunan kuzey tüplerinin yaklaşımlarında 09.00-15.00 saatlerinde yapılacak olan bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam edecek.

Ayrıca, Ankara-Konya yolunun 18. kilometresindeki Mahmatlıbahçe Köprülü Kavşağı'nın yapım çalışması nedeniyle yolun her iki yönü trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan 2'şer şerit olarak gerçekleşiyor.

Gerede-Kızılcahamam yolunun 12 ile 16. kilometreleri arasındaki çalışmalar nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Gerede-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılarak trafik karşı yönden iki yönlü olarak sağlanıyor.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel