Rize otobüsü kazaya karıştı!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde otobüs, TIR ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.Kaza, Sungurlu-Çorum karayolunun 22. kilometresinde meydana geldi. Çorum'dan Ankara istikametine gitmekte olan Cemal Çetiner (45) yönetimindeki 42

Rize otobüsü kazaya karıştı!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde otobüs, TIR ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Çorum karayolunun 22. kilometresinde meydana geldi. Çorum'dan Ankara istikametine gitmekte olan Cemal Çetiner (45) yönetimindeki 42 SA 177 plakalı kömür yüklü TIR'ın dorsesi, iddialara göre bir anda açıldı.

Yolda sürüklenmeye başlayan TIR'a önce aynı istikametten gelen Orhan Çolak (39) yönetimindeki 53 HC 253 plakalı Rize'den Ankara'ya giden yolcu otobüsü, daha sonra da Sinan Demir (30) yönetimindeki 06 VKB 86 plakalı otomobil çarptı.

Kazada otobüs şoförü Orhan Çolak ile yolculardan İskender Ünsal (24), Elanur Taşkın (19), Funda Demir (19), otomobil sürücüsü Sinan Demir, otomobilde yolcu olarak ulunan Sultan Öcal Demir (27), Beren Demir (2) ve TIR'da yolcu olarak bulunan İsa Çetiner (34) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaza yerine giden Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Maden ve Sungurlu Bölge Trafik İstasyon Amiri Mahmut Kapaklıkaya kaza hakkında bilgi aldı. Yola savrulan kömürler nedeniyle Sungurlu-Çorum yolunda trafik bir süre kontrollü şekilde verilirken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel