Rize Kaymakamının Off-Road anısı

  Rize’nin Ardeşen ilçesinde faaliyet gösteren Ardeşen OffRoad kulübü ( ARDOFF ) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen OffRoad oyunları öncesi Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan ve Ardeşen Gençlik Hizmetleri

Rize Kaymakamının Off-Road anısı

 

 

Rize’nin Ardeşen ilçesinde faaliyet gösteren Ardeşen OffRoad kulübü ( ARDOFF ) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen OffRoad oyunları öncesi Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan ve Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rauf Oğuz şenlik alanına giderek incelemelerde bulundu. Ardoff kulüp başkanı Hakan Kurnaz ve üyeleri tarafından karşılanan protokol üyeleri alan hazırlığı ve şenlikle ilgili başkan Kurnaz’dan bilgiler aldı.

 

ofraad-1.20120713180536.jpg

 

Bu sırada OffRoad sporuyla yıllardır uğraşan Pilot Hasan Karahan Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan, Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rauf Oğuz’a bir araca binerek alanı incelemeye ve aynı zamanda OffRoad yapmayı teklif etti. Belediye Başkan Yardımcısı Yerebakan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rauf Oğuz teklife olumlu yanıt verirken Kaymakam Memiş tedirgin olduğunu, daha önce bu sporu hiç yapmadığını, dolayısıyla çekindiğini belirtti. Pilot Hasan Karahan “Ben çok insan gezdirdim. Daha önce bu zevki tatmadınızsa tavsiye ediyorum. Güvenli bir şekilde normal hızın bir kademesi altında süratle gideceğiz.” Dedi. Karahan’ın bu açıklamasından sonra kendisine güveni gelen Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ve beraberindekiler araca binerek OffRoad yaptılar.

 

ofraad-2.jpg

 

Parkurun en zor bölümünde bulunan tümseği ilk denemesinde geçemeyen araç asılı kaldı. Asılı kalan araç kulüp üyeleri tarafından kurtarıldı. İkinci denemesini yapan araç yüne asılı kaldı ve yine kulüp üyeleri tarafından kurtarıldı. Israrı sürdüren Pilot Hasan Karahan üçüncü denemesini yapmasına rağmen aracı yine asılı kaldı. Üçüncü denemesinden sonra asılı kalan aracı kurtarmaya Mustafa Canca yönetimindeki araç geldi. Asılı kalan araçta bulunan Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş Gelişim TV Haber ekibinden Mustafa Özyanık’a yaptığı açıklamada “Bu işin mahiyetini öğrenmek dışarıdan izlendiği gibi değil de bizzat bu sporu yaparak oluyor. Bizde bu heyecanı yaşadık ve zorlukları gördük. Pilotumuz deneyimli bir arkadaşımız, ama aracımız uzun olduğu için tümsekte takıldık. Herhangi bir korkum olmadı. Bu sporun güzelliğini, heyecanını ve zevkini tatmış olduk” ifadelerini kullandı.

 

Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan OffRoad sonrası yaptığı açıklamada “OffRoad raftingten daha riskli. Bu sporu yapacaklara tavsiyem şu olur. Aç gelsinler, araçlarda iken aç olsunlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel