Rize Kar Festivali ile renklenecek

Rize Valiliği tarafından yürütülen, Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK)projesi, Ekşioğlu Vakfı'nın katkıları ile düzenlenecek olan "Kar Festivali" ile renklenecek. Ekşioğlu Vakfı Basın Danışmanı ve Vakfın Organizatörü Necati Selvitop, Vakıf yönetimi

Rize Kar Festivali ile renklenecek

Rize Valiliği tarafından yürütülen, Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK)projesi, Ekşioğlu Vakfı'nın katkıları ile düzenlenecek olan "Kar Festivali" ile renklenecek. 

Ekşioğlu Vakfı Basın Danışmanı ve Vakfın Organizatörü Necati Selvitop, Vakıf yönetiminin RENK projesine destek amacıyla aldığı kararı Rize Valisi Ersin Yazıcı ile görüştü. Bu görüşme sonrası basın toplantısı düzenleyen Selvitop, Vakıf Başkanı Ali Ekşi ve Yönetim Kurulu’nun her yıl geleneksel olarak yaptığı ve bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirecekleri Ekşioğlu Vakfı Ovit Kar Şenlikleri ile ilgili bilgiler verdi. Selvitop açıklamasında “Vakfımız adına Rize Valimiz sayın Ersin Yazıcı ile makamında görüşerek RENK projesine destek vermek istediğimizi ilettik. Rize’de eğitimde yeni bir çığır açan Valimize her yıl geleneksel olarak yapılan Ovit Kar Şenliklerini bu yıl RENK projesine destek vermek amacıyla birlikte yapabileceğimizi ilettik. Bunun Dünyada En Çok Çocukla Kardan Adam Rekorlarını olacağını söyledik. 350 öğrencimizle bu şenliklerin Nisan ayı içerisinde Valiliğimizin koordinatörlüğünde gerçekleştirmek istediğimizi belirttik. Sayın Valimize projenin içeriğini anlattığımızda memnuniyetini dile getirdi ve bize ‘RENK Projesine her kim destek verirse Rize ve bölgemiz ile gelecek nesillerimiz için elini taşın altına koymuş olur’ dedi. Sayın Valimiz büyük bir memnuniyetle Ekşioğlu Vakfı ile birlikte bu organizasyonu yapabileceğini bize iletti” dedi.

 

EKŞİOĞLU VAKFINA TEŞEKKÜR

Bu kapsamda Rize Valiliği’nde geniş katılımlı bir toplantı düzenlendiği ifade eden Selvitop, “Vali Yardımcısı Mehmet Özer başkanlığında yapılan toplantıya İkizdere İlçe Kaymakamı Abdil Koç, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nuri Gezmiş, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mücahit Atalay ile diğer yetkililer katıldı. Bütün detaylar ayrıntılı görüşüldü. Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Özer, RENK projesine vereceği destek dolaysıyla Ekşioğlu Vakfına ve başta Başkan Ali Ekşi olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Özer ayrıca dünyanın en çok çocukla kardan adam yapma organizasyonunun tarihini önümüzdeki günlerde Sayın Vali Ersin Yazıcı ile istişare ettikten sonra kamuoyu ile paylaşacağı bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirtti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler