Rize İkizdere ve Kalkandere'de adliye

 AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İkizdere ve Kalkandere'nin ortak kullanacağı bir adliye yapılacağını söyledi.      Sivrikaya Köyü Muhtarı Oktay Sarı, Çamlık Muhtarı Şemsettin Özkan ve Meşeköy Muhtarı İsmail Havuz, İkizdere'de incelemelerde buluna

Rize İkizdere ve Kalkandere'de adliye

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İkizdere ve Kalkandere'nin ortak kullanacağı bir adliye yapılacağını söyledi. 
     
Sivrikaya Köyü Muhtarı Oktay Sarı, Çamlık Muhtarı Şemsettin Özkan ve Meşeköy Muhtarı İsmail Havuz, İkizdere'de incelemelerde bulunan Milletvekili Karal'a, ilçedeki adliye binasının kapatılmasıyla ilgili sorunlarını aktardı. 
     
Adliyenin kapatılmasının ilçe için iyi olmadığını savunan muhtarlar, ''Biz Sivrikaya köyünden duruşma için Kalkandere Adliyesi'ne nasıl gidelim.
 
Kalkandere buraya 60 kilometre uzakta ve özel araba olmadan gitmek çok zor. Ayrıca duruşma sabah saatlerinde olduğunda bizim gibi uzak köylerden gitmek mümkün değil. Adliyemizi geri istiyoruz'' dediler.
     
Bunun üzerine Karal, ''Adliyeyi taşıdık, bu Bakanlığın bir tasarrufu oldu. Şimdi İyidere-İkizdere karayolunun kenarında yeni adliye yapılmasına çalışıyoruz. Kalkandere Cezaevi'nin yakınında karayolu kenarında, Kalkandere ile İkizdere-nin ortaklaşa kullanacağı bir adliye yapacağız'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel