Rize İhsanoğlu için birleşti!

RİZE’de bir araya gelen 6 siyasi parti il başkanı, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek açıklaması yaptı.Rize Gazeteciler Cemiyeti’nde ortak basın toplantısı düzenleyen CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, MHP İl Başkanı Cem Kazmaz, BBP İl

Rize İhsanoğlu için birleşti!

RİZE’de bir araya gelen 6 siyasi parti il başkanı, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek açıklaması yaptı.

Rize Gazeteciler Cemiyeti’nde ortak basın toplantısı düzenleyen CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, MHP İl Başkanı Cem Kazmaz, BBP İl Başkanı Muhammet Çavuşoğlu, BTP İl Başkanı Hasan Peçe, DP İl Başkanı Mustafa Hulusi Kanbur ve DSP İl Başkanı Ömer Faruk Temizel, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verdiklerini açıkladı.

MHP İl Başkanı Cem Kazmaz, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülke için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu uzlaşma Lozan anlaşmasını temsil etmektedir. Sayın Erdoğan’ın yeni Türkiye’si ise Serv Anlaşması’nı temsil etmektedir. Torunlarımızın ve çocuklarımızın yarın 'Ben Rizeliyim' dediklerinde utanmamaları için çalışma yapıyoruz. Çünkü sayın Erdoğan’a verilen destekler ortada. En son Rum kesimi desteğini açıkladı. Barzani kendisinden desteğini esirgemeyeceğini söylüyor. Kendisinden özür dilenen Ermenistan Cumhurbaşkanı'nın da destek verdiğini düşünüyoruz. Türkiye’nin çevresinde Sevr iradesini temsil eden ne kadar odak varsa hepsi sayın Erdoğan’ı destekliyor" dedi.

CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya ise Türkiye ve Rize’deki yatırımların aksamaması için Başbakan Erdoğan’ı önümüzdeki dönemde de Başbakan olarak kalması gerektiğini ifade etti, Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler