Rize Duran adama karşı

Rize'de "duran adam"a karşı "yürüyen adam" eylemi yapıldı. Cumhuriyet Meydanın’da toplanan yaklaşık 20 kişilik grup, Taksim Gezi Parkı olaylarında "duran adam" eylemi olarak bilinen gelişmelere karşı, halka oluşturup bir süre yürüdü. Cumhuriyet Meydanın’d

Rize Duran adama karşı
Rize'de "duran adam"a karşı "yürüyen adam" eylemi yapıldı. Cumhuriyet Meydanın’da toplanan yaklaşık 20 kişilik grup, Taksim Gezi Parkı olaylarında "duran adam" eylemi olarak bilinen gelişmelere karşı, halka oluşturup bir süre yürüdü.
 
Cumhuriyet Meydanın’da toplanan yaklaşık 20 kişilik grup, Taksim Gezi Parkı olaylarında "duran adam" eylemi olarak bilinen gelişmelere karşı, halka oluşturup bir süre yürüdü.
 
 Yürüyüşün ardından grup adına açıklama yapan Bünyamin Arslan, "Türk gençliği olarak duran adama karşı yürüyoruz"  dedi.
 
Türkiye’nin yükselişini çekemeyen, itibarını düşürmeye, onurunu kırmaya çalışanlara karşı Rize’den tüm dünyaya yürüdüklerini söyleyen Arslan, "Türkiye üzerinde oynanan bu oyunu, siyasi görüşü ne olursa olsun, bütün Türk gençliğini bu düzeneği bozmak için yürüyüşe davet ediyoruz" diye konuştu.
 
Dünya var oldukça yürümeye, çalışmaya, ileriye gitmeye ve hizmet etmeye devam edeceklerini dile getiren Arslan, “Durmak ancak tembellere yakışır, siz durmaya devam edin bizler yürümeye devam ediyoruz" dedi.
 
Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel