Rize Belediye Başkanı su altında..!

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla denize giren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, su altında hatıra fotoğrafı çektirdi. Her yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda denize girip deniz sezonunu açan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ise son kez denize girip

Rize Belediye Başkanı su altında..!

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla denize giren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, su altında hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Her yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda denize girip deniz sezonunu açan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ise son kez denize girip deniz sezonunu kapatan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, fırtınalı havalarda bile bu alışkanlığından vazgeçmezken bu yıl da uygulamasını sürdürdü. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinden sonra kendi kullandığı Rize Belediyesi’ne ait yat ile denize açılan Bakırcı, beraberindekilerle denize girdi, su altında hatıra fotoğrafı çektirdi. Karadeniz Dalgıçlar Derneği üyeleri tarafından çekilen fotoğraflarda ilginç kareler ortaya çıktı.
 
Bakırcı, yaptığı açıklamada, denizle arası açılan insanlarımızı denizle kucaklaştırmak için bir çok çalışma yaptıklarını belirterek "Sahillerimizi insanlarımızın rahatça zaman geçirebileceği ortamlara dönüştürdük. İnsanlarımıza denize girebilecekleri alanlar oluşturduk.
 
Denizle barışık vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Ben Rizeli hemşerilerimize 19 Mayıs tarihi ile 29 Ekim tarihleri arasında Rize’de denize girilebileceğini göstermek için göreve geldiğim günden bu yana bu faaliyetimi sürdürüyorum. Bugün 29 Ekim. Ancak, su sıcaklığı 22 derece. İsteyen vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile denize girebilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel