Rize Ağır Ceza'ya yeni Başkan

 Rize Ağır Ceza Mahkemesi ile Rize Adalet Komisyon Başkanı Fatih Akçay'ın Mersin iline atanmasından dolayı boşalan Rize Ağır Ceza Mahkemesi ile Adalet Komisyon Başkanlığı'na atanan Necmettin İlhan, kente gelerek görevine başladı. 2012 yılı yaz kararnamesi

Rize Ağır Ceza'ya yeni Başkan

 

Rize Ağır Ceza Mahkemesi ile Rize Adalet Komisyon Başkanı Fatih Akçay'ın Mersin iline atanmasından dolayı boşalan Rize Ağır Ceza Mahkemesi ile Adalet Komisyon Başkanlığı'na atanan Necmettin İlhan, kente gelerek görevine başladı. 

2012 yılı yaz kararnamesi ile Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyon Başkanlığı'na atanan Necmettin İlhan Rize'ye atanmadan önce 6 yıl boyunca cinayet davalarına ilişkin temyiz incelemesi yapan Yargıtay Birinci Ceza Dairesi'nde Tetkik Hakimliği görevini yürütüyordu.

NECMETTİN İLHAN KİMDİR?

1972 yılında Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde doğdu. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.İlk görevini Akyazı ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak yapan İlhan, daha sonra sırasıyla, Çandır, Darende ve Aliağa Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulundu.

2006 ile 2012 yılları arasında 6 yıl boyunca cinayet davalarına ilişkin temyiz incelemesi yapan Yargıtay Birinci Ceza Dairesinde Tetkik Hâkimliği görevinde bulunan İlhan, 2012 yılı yaz kararnamesi ile Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyon Başkanlığına atandı.

Rize'nin yeni Ağır Ceza Mahkemesi ile Adalet Komisyon Başkanı Necmettin İlhan, evli ve üç erkek çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel