Rihanna ve Justin Bieber Antalya'ya geliyor

B4L ve SGM Entertainment ortaklığıyla dünya yaldızı Rihanna ve genç kızların sevgilisi Justin Bieber Antalya'da konser verecek. Her iki konserin tarih çalışmalarının yapıldığını belirten organizatörler, binlerce insanın katılacağı dev konser organizasyonl

Rihanna ve Justin Bieber Antalya'ya geliyor

B4L ve SGM Entertainment ortaklığıyla dünya yaldızı Rihanna ve genç kızların sevgilisi Justin Bieber Antalya'da konser verecek. Her iki konserin tarih çalışmalarının yapıldığını belirten organizatörler, binlerce insanın katılacağı dev konser organizasyonları olacağını söyledi.

Semih Genel, iki konser için büyük hedefler konulduğunu söyledi. Sadece Antalya odaklı bir konser olmayacağını belirten Genel, “Justin Bieber ve Rihanna'nın binlerce hayranı Antalya'da tatil yapıyor olacak. Turistler başta olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde de bilet satışı yapılacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel