Resim kursu öğrencileri, sahilde eserlerini ortaya koydu

Ordu'da resim kursu alan öğrenciler, sahilde resim yaptı.

Resim kursu öğrencileri, sahilde eserlerini ortaya koydu

Ordu'da resim kursu alan öğrenciler, sahile yerleştirilen şövalelerde yapılan etkinlikte resim yaptı.

Kentin kültür ve sanat değerlerinin ortaya çıkarılmasına katkı sunmak amacıyla Altınordu ilçesi sahiline ve Boztepe'ye yerleştirilen şövaleler sanatseverler tarafından ilgi görüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nda (ORMEK) resim kursu alan öğrenciler, sahilde düzenlenen etkinliğe katıldı. 15 kursiyer, etkinlikte birbirinden güzel eserler ortaya çıkardı. 

Kursun resim öğretmeni Nurçin Özgüven Hekimoğlu, bugün atölyede değil, şehrin doğal güzellikleri eşliğinde derslerini yaptıklarını söyledi.

Öğrencilerin doğanın verdiği huzur ile birbirinden özgün çalışmaları ortaya çıkardığını anlatan Hekimoğlu, "Farklı bir ortamda resim yapmak onları mutlu etti. Öğrencilerimiz yeteneklerini tuvallere resmederken çevreden de güzel ilgi ve katılım sağlandı." dedi.

Hekimoğlu, böyle güzel bir hizmeti sanatseverlere imkan sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler