Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek'ten 19 Mayıs mesajı

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek, 19 Mayıs mesajı yayınladı.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek'ten 19 Mayıs mesajı

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı. 

Rektör Zebek mesajında, şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolda ilk ve en anlamlı adım olan 19 Mayıs 1919 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Samsun’a çıkması, bir milletin makus talihini değiştiren özgür, çağdaş ve müreffeh yarınlarına attığı ilk adımdır. Üzerinden 104 yıl geçmesine rağmen ülkemiz o ilk adımdan aldığı cesaret ve kararlılıkla ‘Güçlü Türkiye’ hedefine emin adımlarla yürümektedir. Ülkemizin yerli ve milli teknoloji hamlelerinin genç nesillerimiz tarafından ortaya konuluyor olması, bizler için ayrıca bir gurur ve sevinç kaynağıdır. Gümüşhane Üniversitesi olarak bilimin farklı alanlarında ülkemizi layık olduğu güçlü bir Türkiye hedefine ulaştıracak değerli gençlerimizi yarına en iyi şekilde hazırlama gayretimiz, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de devam edecektir. Ülkemizin geleceği noktasında gençlerimize olan inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle birlikte ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu cennet vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimiz ile ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler