Rektör Özen’den MYO istediler

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi'ne bir Meslek Yüksekokulu (MYO) kazandırılması için kurulan komite Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen'i ziyaret etti. Özen, kasım ayına kadar Trabzon'un bütün ilçelerini masaya yatıracaklarını han

Rektör Özen’den MYO istediler

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi'ne bir Meslek Yüksekokulu (MYO) kazandırılması için kurulan komite Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen'i ziyaret etti.

Özen, kasım ayına kadar Trabzon'un bütün ilçelerini masaya yatıracaklarını hangi ilçeye hangi MYO'nun kurulması gerektiği noktasında bir yol haritası belirleyeceklerini söyledi.

Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Mehmet Turan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, KTÜ Fizik Bölümü Başkanı Prof.Dr. Ali İhsan Kobya, Uğur Dershanesi Kurucu Müdürü Prof.Dr. Mustafa Kul, AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, CHP İlçe Başkanı Fevzi Usta, Esnaf Odası Başkanı Coşkun Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Öztürk ve Halil Kul, emekli öğretmen Mehmet Genç ve gazeteci Aydın Gelleci'den oluşan heyet, KTÜ Rektörü Özen'i makamında ziyaret ederek, kurulması düşünülen meslek yüksekokulu hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Özen, Türkiye genelindeki MYO müdürlerinin kasım ayında Trabzon'da toplanacağını hatırlatarak, “Bu toplantıda kurulacak olan yeni meslek yüksekokullarımızı da gündeme getireceğiz. Bu nedenle Trabzon'un hangi ilçelerinde hangi meslek yüksekokulları kurulabilir bunun çalışması içindeyiz. Şu anda bazı ilçelerimizde zaten meslek yüksekokulu kurulması çalışmaları devam ediyor. Bazı ilçelerimizin de bu yönde talepleri var. Biz bunları inceleyeceğiz. Çarşıbaşı İlçesi'nden de böyle bir talep var. Tabi her istediğimiz yere meslek yüksekokulu kuramıyorsunuz. Bunun belli kriterleri var. Bunları yerine getirmek gerekiyor. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Çarşıbaşı'nı da ziyaret edip gerekli incelemeleri yapacağız” biçiminde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel