Reddedilince öldürdü, intihar etti

Giresun'un Espiye ilçesinde Ahmet Turan(29) evlilik teklifini reddettiği iddia edilen Gülhan Özdemir'i çalıştığı fabrikada tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Adabük Mahallesi'ndeki bir tekstil fabrikasında çalışan Ahmet Turan (29), aynı fabrikada

Reddedilince öldürdü, intihar etti

Giresun'un Espiye ilçesinde Ahmet Turan(29) evlilik teklifini reddettiği iddia edilen Gülhan Özdemir'i çalıştığı fabrikada tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Adabük Mahallesi'ndeki bir tekstil fabrikasında çalışan Ahmet Turan (29), aynı fabrikada çalışan Gülhan Özdemir'e evlenme teklifinde bulundu. Özdemir'in durumu fabrika yöneticilerine anlatması üzerine Turan, bir süre önce işten çıkarıldı. Mesai saati içinde fabrikaya gelen Ahmet Turan, üzerindeki tabancayla Gülhan Özdemir'in başına ateş etti. Ardından kendi başına dayadığı tabanca ile intihar etti. Turan, olay yerinde hayatını kaybederken Espiye Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

Turan ve Gülhan Özdemir'in cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Giresun Çanakçı Kahraman köyünden olan Gülhan Özdemir'in cenazesi yarın memleketi Çanakçı'da toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel