Rafting şenlik ve festivali başladı

 Bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Fırtına Rafting Şenliği ve Rafting Şenliği kapsamında yapılması planlanan Türkiye Rafting Şampiyonası müsabakaları bugün başladı. Rize’nin Ardeşen İlçesi Fırtına Deresi'nde düzenlenen 6. Uluslararası Fırtına Rafti

Rafting şenlik ve festivali başladı

 

Bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Fırtına Rafting Şenliği ve Rafting Şenliği kapsamında yapılması planlanan Türkiye Rafting Şampiyonası müsabakaları bugün başladı. 

Rize’nin Ardeşen İlçesi Fırtına Deresi'nde düzenlenen 6. Uluslararası Fırtına Rafting Şenliği ve Rafting Şampiyonası’nın ilk gününde sprint ve kafa kafaya yarışları yapıldı. Şenlik, ücretsiz halk inişleri ile devam etti. 11 farklı takımın mücadele edeceği rafting şampiyonasında Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan yarışlarının ardından şampiyon takım belirlenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü Başkanı Dursun Ali Demiroğlu, “Bu yıl, geçmiş yıllardan farklı olarak şenliğe Türkiye Rafting Şampiyonası'nın yarışlarıyla başladık. Yarışlar sonrası vatandaşlar 6-8 Temmuz günlerinde ücretsiz olarak rafting yapabilecek. Halkın raftinge olan ilgisini artırmak, daha geniş kitleye hitap edebilmek için bu yıl şenlik kapsamına gelişmekte olan Spor Branşları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası'nın, sprint yarışı, kafa kafa, slalom yarışı ve uzun nehir inişleri yapılıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel