Rafet El Roman Trabzon'da!

1461 Meydan Taraftarlar Derneği…. Trabzon'a ve Trabzonspor'a her şeyin en iyisini göstermek ve her zaman destek olmak için gerçek Trabzonspor taraftarları tarafından kurulmuştur. Derneğin tek

Rafet El Roman Trabzon'da!

paydası Trabzonspor'a olan tutkularıdır… İyi günde kötü günde h
1461 Meydan Taraftarlar Derneği…. Trabzon'a ve Trabzonspor'a her şeyin en iyisini göstermek ve her zaman destek olmak için gerçek Trabzonspor taraftarları tarafından kurulmuştur. Derneğin tek paydası Trabzonspor'a olan tutkularıdır… İyi günde kötü günde her zaman Trabzonspor'umuzla beraberiz diyen dernek yönetimi ve üyeleri 19 Mart'ta 1. yaşlarını kutlayacaklar.

RAFET EL ROMAN GELİYOR

1461 Meydan Taraftarlar Derneği hem yeni yönetime 'Hoşgeldiniz!' demek hem de kendi kuruluş yıldönümlerini kutlamak için bir gece düzenliyorlar. Henüz birinci yılını yeni tamamlamış olan Meydan Taraftarlar Derneği yıldönümlerini kendileri gibi iyi bir Trabzonspor taraftarı olduğuna inandıkları ünlü sanatçı Rafet El Roman ile kutlayacaklar.

1461 Meydan Taraftarlar  Derneği Başkanı  Süleyman Köse ve Başkan Yardımcısı Talip Sungur'dan dernekleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetler hakkında bilgi aldık.

İLK ORGANİZASYON 19 MART'TA

1461 Meydan Taraftarlar Derneği'nin 1 senedir faaliyette olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Talip Sungur, “19 Mart'ta 1.yılımızı kutlayacağız. Dernek olarak şu ana kadar yönetim ve futbolcularımıza maçlara giderek destek olmaya çalıştık. Yani maçlara gitmek dışında herhangi bir faaliyette bulunmadık. İlk yılımızdı o nedenle acele etmedik. Kendimizi yavaş yavaş toparladık tanıttık ve kuruluş yıldönümümüzde dernek olarak ilk organizasyonumuzu koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğunu bildiğimiz ünlü sanatçı Rafet El Roman'ı davet ederek gerçekleştirmeye karar verdik” dedi.

YÖNETİME 'HOŞ GELDİN' GECESİ

Düzenleyecekleri bu organizasyonun hem yeni yönetime 'Hoş geldiniz!' demek hem de iyi bir başlangıç yapmak için olduğunu ifade eden Sungur, “ Bu gecede öncelikle yeni gelen yönetime 'Hoş geldin!' diyeceğiz. Coşkulu bir gece olacağına inanıyoruz. Bizim hedeflerimiz arasında taraftar ve futbolcuları bir araya getirmek vardı. Bu gecede yönetim, teknik kadro, futbolcular, iş adamları, bürokratlar ve taraftarlar birlikte olacak. Kötü olarak lanse edilen Trabzonspor taraftarı bu gecede kendini en iyi şekilde gösterecek ve bu tabu yıkılacak” diye konuştu.

1461 Meydan Taraftarlar Derneği'nin kurulurken güzel bir anlamı olsun istediklerin sözlerine ekleyen Talip Sungur, “ Derneğimizin adını 1461 (Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu) ve Meydan (Trabzon'un en gözde mekanı) bu iki anlam üzerinde durarak Trabzonla özdeşmiş bir ismi olsun istedik. Dernek olarak oturduk ne yapabiliriz diye düşündük ve Rafet El Roman'ı Trabzonspor taraftarlarıyla bir araya getirmeye karar verdik. Kendisine bu teklifi yaptığımızda son derece mutlu olacağını ve geleceğini söyledi. Biz buradan haber61.net aracılığı ile Rafet El Roman'a bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Tüm Trabzonspor taraftarlarını 19 Mart akşamı Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştireceğimiz Rafet El Roman konserine bekliyoruz. Gelmek isteyen taraftarlarımız biletlerini, Akademi Kitapevi ve KTÜ gişeden temin edebilirler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler