Projenin gururu Trabzon’undur

 TRABZON İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, Evsel Katı Atık Toplama Projesi kapsamında 1728 adet çöp konteynırı alınarak köylere dağıtıldığını belirtti. 477 köyden çöp topladıklarını belirten Kul, “Bu proje Trabzon’un projesidir. Bu gurur bize a

Projenin gururu Trabzon’undur

 

TRABZON İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, Evsel Katı Atık Toplama Projesi kapsamında 1728 adet çöp konteynırı alınarak köylere dağıtıldığını belirtti. 477 köyden çöp topladıklarını belirten Kul, “Bu proje Trabzon’un projesidir. Bu gurur bize ait” dedi.
 
TRABZON İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, Evsel Katı Atık Toplama Projesi kapsamında, 1728 adet çöp konteynırı alındığını ve nüfus kriterlerine göre köylere dağıtıldığını söyledi. Kul,  Trabzon İl Özel İdaresi olarak projeyi ilk olarak başlatan kurum olmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, “Projeye; İl Özel İdaresi bütçesinden 2009-2011 döneminde toplam 2.0150 bin TL ödenek aktarılmıştır. Trabzon kırsalında yer alan 477 köyden düzenli olarak toplanan çöpler önce aktarma istasyonlarına taşınmakta, buradan da Sürmene Kutlular’daki düzenli depolama alanına aktarılmaktadır” dedi.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na da teşekkür eden Kul, “2012 yılında 1 milyon 500 bin TL ödenek vererek projenin finansmanını sağladılar” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel