Prefabrik evlerde son nokta

 Trabzonun  prefabrik üreticisi  daha önce hiç görülmemiş bir kampanyaya imza atarak  prefabrik sektöründe yeni bir devrim başlattı.Türkiye’de anahtar teslimi prefabrik satışı yapan ilk firma özeliğini koruyan arslan prefabrik şimdi de  yeni kampanyasında

Prefabrik evlerde son nokta

 

Trabzonun  prefabrik üreticisi  daha önce hiç görülmemiş bir kampanyaya imza atarak  prefabrik sektöründe yeni bir devrim başlattı.

Türkiye’de anahtar teslimi prefabrik satışı yapan ilk firma özeliğini koruyan arslan prefabrik şimdi de  yeni kampanyasında  mobilyasını da eviyle beraber vererek daha önce  denenmemiş bir uygulama başlattı. 

Ev fiyatlarını  2013 yılında  tabana  çeken arslan prefabrik  piyasa değeri 13.000 tl olan mobilyalarıda  6,000 tl  fiyat farkıyla  müşterilerine  sunuyor.

Prefabrik almayı düşünen müşteriler zaman  sorunundan kurtulmak için bu uygulamanın  çok yerinde bir  uygulama olduğunun  düşünüyorlar.

Müşteri potansiyellerinin her geçen gün arttığını ve aylık satışlarının 80 konut olduğunu ifade eden Arslan Prefabrik Genel Müdürü Arslan Çalık prefabrik evlerin neden tercih edildiğini de şu şekilde açıkladı “Kısa sürede kurulum, uzun ömürlü olmaları, Karlı bölgelerde çatının normal eve oranla daha fazla kar taşıyabilmesi, -20 derecelere çok rahat dayanabilmesi, nem ve rutubete dayanıklı olması”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel