Pompalı Tüfek soygununda bir göz altı

 Trabzon merkeze bağlı Yalıncak beldesinde bir süre önce markete giren silahlı, kar maskeli soyguncu olduğu iddia edilen bir kişi bugün Trabzon il Jandarma Ekiplerince Mahkemeye çıkarıldı. Market çalışanlarının sesinden teşhis etmeye çalıştıkları kişi hak

Pompalı Tüfek soygununda bir göz altı

 

Trabzon merkeze bağlı Yalıncak beldesinde bir süre önce markete giren silahlı, kar maskeli soyguncu olduğu iddia edilen bir kişi bugün Trabzon il Jandarma Ekiplerince Mahkemeye çıkarıldı. Market çalışanlarının sesinden teşhis etmeye çalıştıkları kişi hakkında söylenen iddiaları kabul etmedi.

 Olay nasıl oldu

Trabzon merkeze bağlı Yalıncak beldesinde bir markete giren silahlı, kar maskeli soyguncunun güvenlik kameralarına yansıdı. Soyguncu sandalye ile içeri giren market sahibini görünce paniğe kapılırken, market içinde 1 el ateş ederek kasadaki paraları almadan kaçtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel