Polonyalı'ya Trabzonspor atkısı

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, Polonya Zywiek Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin destek verdiği proje kapsamında, Trabzon’dan bir heyet Polonya’ya gitti. Ekip Polonya’da okullarda gençlerin demokratik vatandaşlık bilincinin v

Polonyalı'ya Trabzonspor atkısı

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, Polonya Zywiek Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin destek verdiği proje kapsamında, Trabzon’dan bir heyet Polonya’ya gitti. Ekip Polonya’da okullarda gençlerin demokratik vatandaşlık bilincinin ve hukuk-adalet sisteminin gelişmesi konusundaki çalışmalarını anlattı.

Polonya’da Gençlik Meclisi yapısı hakkında sunum yapan Trabzon Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, “Ülkemizde bu yöndeki uygulamaları Avrupa’da anlattık. Yerel yönetimlere de bu anlamda neler düştüğüne yönelik çalışmalardan bahsettik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz gezimizde önemli deneyimler de elde ettik” dedi. Trabzon’dan Polonya’ya giden ekip yanında Trabzonspor forması ve atkısı da götürdü. Onurlarına verilen yemeği Bordo mavi şölene çeviren ekip, davetlilere, “Gerçekten size her yer Trabzon’muş” dedirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel