Polisler pişirdi, minikler yedi

Şehir merkezindeki 8 ilköğretim okulunun her birinden 15’er öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen piknik renkli görüntülere sahne oldu. Polis memurlarının pişirdiği köfte ve tavukları yiyen minik öğrenciler, çalan müzik eşliğinde horon ve kolbastı oyna

Polisler pişirdi, minikler yedi

Şehir merkezindeki 8 ilköğretim okulunun her birinden 15’er öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen piknik renkli görüntülere sahne oldu. Polis memurlarının pişirdiği köfte ve tavukları yiyen minik öğrenciler, çalan müzik eşliğinde horon ve kolbastı oynayıp, parkta doyasıya eğlendi.

Programı bundan sonra her yıl yapmak istediklerini belirten Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Turgay Özkan, hafta nedeniyle düzenledikleri program için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yazı yazarak şehir merkezindeki bütün ilköğretim okullarından 15’er öğrenci talep ettiklerini söyledi.

Özkan, düzenledikleri mangal partisinde çocukların hem eğlendiklerini hem de yemeklerini yediklerini belirterek “Her okuldan başlarında birer öğretmenle gelen öğrencilerimiz için mangal partisi düzenledik. Çocuklarımız hem eğleniyorlar hem de ekmek arası köfte yiyip içeceklerini içiyorlar. Müzik eşliğinde de oyunlarını oynayan çocuklarımız için bu etkinliği her yıl yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yaklaşık 40 kilogram et tüketilen programa Gümüşhane’deki esnaflar sponsor olurken, polis ailelerinin de katıldığı partide bazı pestil firmaları tarafından pestil, köme ikramı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel