Polisin helikopter nöbeti

Rusya'dan İsrail'deki orman yangınını söndürmeye giderken arıza yaparak Giresun’un Tirebolu İlçesine acil iniş yapan söndürme helikopteri için Rusya’dan beklenen parça henüz gelmezken, Tirebolu polisinin helikopter başındaki nöbeti sürüyor. Motorundaki ar

Polisin helikopter nöbeti

Rusya'dan İsrail'deki orman yangınını söndürmeye giderken arıza yaparak Giresun’un Tirebolu İlçesine acil iniş yapan söndürme helikopteri için Rusya’dan beklenen parça henüz gelmezken, Tirebolu polisinin helikopter başındaki nöbeti sürüyor.
 

Motorundaki araza nedeniyle düşme tehlikesi atlatarak, Tirebolu Limanı'na acil iniş yapan Rus yangın söndürme helikopteri beklenen parça gelmediği için henüz kalkamadı. Motorunda yağ sızıntısı olduğu belirlenen helikopter için Rusya'dan gelecek parça beklenirken, yağışlı havaya rağmen vatandaşlar da helikopteri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Helikopteri merak ederek bakmaya gelen vatandaşlar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, Tirebolu'da polisin de helikopter nöbeti sürüyor.
 

Helikopterin etrafını güvenlik şeridiyle çeviren Tirebolu Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, 24 saat süreyle helikopterin çevresinde nöbet tutuyor ve vatandaşların helikoptere fazla yaklaşmasına izin verilmiyor.
 

Trabzon’dan gelen konsolosluk yetkilileri tarafından konaklamaları için Trabzon’a götürülen mürettebatın ise burada bir otelde kaldıkları ve arızanın giderilmesini bekledikleri kaydedildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler