Polise şakanın sonu kötü bitti

İzmit'te otobüs durağına bir paket bıraktıktan sonra 'şüpheli paket' ihbarıyla 155 Polis İmdat Hattı'nı arayan 4 kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.Kozluk Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki İzmit Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin karşısındaki otobüs durağı

Polise şakanın sonu kötü bitti

İzmit'te otobüs durağına bir paket bıraktıktan sonra 'şüpheli paket' ihbarıyla 155 Polis İmdat Hattı'nı arayan 4 kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kozluk Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki İzmit Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin karşısındaki otobüs durağına bir paket bırakan D.A. (19) ile yaşları 18'den küçük B.B, İ.M ve B.B, daha sonra 155 polis imdat hattını arayarak otobüs durağına şüpheli bir paket olduğunu söyledi.

Olay yerine gelerek çevre güvenliğini alan polis ekipleri, bomba imha uzmanlarının gelmesini bekledi. Polis ekipleri, durumu fark eden bir vatandaşın paketi 4 gencin bıraktığını gördüğünü söylemesi üzerine yaptıkları araştırmada, olay yeri yakınında bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, daha sonra Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel