Polis memurunun kullandığı araca çarptı

Ordu’nun Ünye ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1’i polis 2 kişi yaralandı.Kaza, Ünye-Ordu Karayolu Ünye Otogarı karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ünye’den Ordu yönüne gitmekte olan Yusuf Koca(22) idaresi

Polis memurunun kullandığı araca çarptı

Ordu’nun Ünye ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1’i polis 2 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye-Ordu Karayolu Ünye Otogarı karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ünye’den Ordu yönüne gitmekte olan Yusuf Koca(22) idaresindeki 61 TK 958 plakalı otomobil, önünde seyreden ve plakası belirlenemeyen araca çarpmamak için fren yapınca kontrolden çıkıp karşı şeride geçmesi sonucu karşı yönden gelen Ayhan Aydoğdu’nun (53) kullandığı 42 P 5493 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışma sonrasında kontrolden çıkan TIR, karşı şeride geçerek bu kez Ünye Emniyet Müdürlüğü’ne ait Polis Memuru Gökhan Terzi (38) idaresindeki 52 FK 284 plakalı sivil kamyonet ile çarpıştı.

Zincirleme kazayı kamyon sürücüsü yara almadan atlatırken, otomobil sürücüsü Yusuf Koca ile Ünye Emniyeti’nde görevli sivil polis Gökhan Terzi yaralanarak ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yaralanan ve durumu ağır olan Ünye Emniyeti’nde görevli sivil polis Gökhan Terzi, Ünye Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından beyin kanaması şüphesiyle Ordu Medical Park Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel