Polis memuru kalp krizi geçirdi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bu sabah bir polis memuru evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru İhsan Gökmen (43) mesaisine gitmek

Polis memuru kalp krizi geçirdi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bu sabah bir polis memuru evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 

Edinilen bilgiye göre, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru İhsan Gökmen (43) mesaisine gitmek için hazırlanırken, Akçaabat ilçesindeki evinde rahatsızlandı. Polis memuru eşinin 112 Acil Servisi araması üzerine ambulansla Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gökmen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan İhsan Gökmen’in cenazesi yapılan otopsi sonrasında memleketi Samsun’un Bafra ilçesine gönderileceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler